Schuldhulpverlening
Referenties

"Een avondje met je om de tafel gezeten voor het bekijken van onze financiële situatie.
Je wilde ons alles uitleggen zodat wij het tot in de puntjes begrepen. Heel goede adviezen gekregen met betrekking tot de hypotheek, die mede door jou advies uitgevoerd werden.

We hebben een heel fijn gevoel bij hoe je met ons om de tafel hebt gezeten! Bedankt voor alle goede adviezen en ideeën!"

Groetjes Loes en Cor

"We wisten niet goed of het verstandig was extra af te lossen op onze hypotheek i.p.v. ons gespaarde geld op de bankrekening te laten staan.

Na een gesprek van nog geen half uur met Harrie, was het ons snel duidelijk en sindsdien genieten we van een extra maandbudget omdat de besparing op onze maandlasten groter is dan we met de spaarrente konden verdienen. We hebben de kosten van het adviesgesprek met Harrie al dubbel en dik terugverdiend."

"Hierbij laten wij u weten dat de verkoop van ons huis inmiddels een feit is. Mede door uw vakmanschap is alles prima op zijn pootjes terecht gekomen. We hebben geen moment getwijfeld aan de financiële mogelijkheden die er waren en die door u zijn aangedragen en uitgelegd. Mede daardoor is bij ons geen stress ontstaan en hielden wij altijd het overzicht. We hebben aan u een partner gehad in het nastreven van onze droom.

Nimmer zagen wij u als "een meneer in een mooi pak met vlotte praatjes". Vriendelijkheid, realiteitszin, meedenken en vakmanschap zijn de woorden waarmee wij uw advies willen kenmerken. Hartelijk bedankt daarvoor."

Jan en Joke van den Bruele, Uden

Nog enkele situaties uit mijn praktijk:


Situatie 1:

Een cliënt is een 70-jarige man die dankzij mijn hulp nu niet meer alleen van zijn AOW hoeft te leven. Hij kon zich tot voor kort niets extra's veroorloven en moest heel eenvoudig leven.
Ik heb hem voorgelicht over de Zorg- en Huurtoeslag en deze voor hem geregeld. Hij heeft nu netto € 300,- per maand meer te besteden; hij heeft rust gekregen over zijn financiën en kan zelfs genieten van extraatjes.

Situatie 2:

Omdat een cliënt van mij me op tijd inschakelde, heb ik een situatie van achterstallige hypotheekschulden weten om te buigen.

We besloten zijn hypotheek om te zetten en we hebben daardoor preventief een situatie van wanbetaling weten te voorkomen. Hij heeft meer financiële lucht gekregen en kan ook beter rondkomen iedere maand.

Contactgegevens


E-mail:
Site:
Btw:
KvK:
Telefoon:

Spreekuur:

Harrie Huvenaars
_
www.huvenaarsbewindvoering.nl
NL022217526B01
51671077
0486-852292 (tijdens spreekuren)
Ma t/m Do, 09:00 t/m 11:00

Sociale Media
LinkedIn