Over Mij Denkt in oplossingen, niet in problemen
Referenties

Harrie Huvenaars,

Mensen meer inzicht en controle geven over hun eigen financiën. Dat is wat ik altijd al gedaan heb. Eerst bij mijn werkgever ABN AMRO als hypotheekadviseur, en nu als eigen ondernemer. Een bewuste keuze, want zo kan ik doen wat ik wil: intensiever bezig zijn met klanten. Eerlijk, onafhankelijk advies geven en praktische hulp bieden. Er echt toe doen.

Zoals klanten coachen die financiële problemen hebben - hen helpen en een persoonlijke groei laten doormaken. Schulden met hen overwinnen en met een schone lei weer verder. Hen leren om dit weer op eigen kracht te doen. En makkelijk bereikbaar zijn voor vragen.

In mijn werk combineer ik mijn financiële kennis over hypotheken, budgettering en schuldhulp met mensenwerk. Voor mij telt de mens achter de cijfers. Ik heb in al die jaren te maken gehad met cliënten uit alle lagen van de bevolking. Hierbij heb ik gemerkt dat ik mijn cliënten in hun waarde kan laten. Daardoor hebben ze een goed gevoel bij mijn advies en benadering.

Regelmatig hoor ik van mensen dat ze hun geldzaken ingewikkeld vinden. Voor mij is het dan juist de uitdaging om dit zo duidelijk mogelijk uit te leggen. Ik krijg er energie van als mijn klanten daardoor meer eigen inzicht krijgen. Mijn klant heeft met mijn uitleg meer eigen controle over zijn geld gekregen.

Als het leven van mijn cliënten op het financiële vlak in balans gebracht is, verbetert uw kwaliteit van leven vaak ook op andere punten. Daar ben ik van overtuigd en daar wil ik graag een bijdrage aan leveren. Ook vind ik het mooi dat ik u kan helpen om uw wensen te vervullen: doordat u bespaart kunt u ruimer leven en meer genieten.

Geen zorgen meer. En fijner leven.