Budgetcoaching
Budgetcoaching

Uw financiën op een rij

Wordt u soms verrast door rekeningen die u moet betalen? Lukt het niet iets kopen waarvoor u moet sparen?

Is het iets voor mij?
U wilt meer grip krijgen op uw inkomsten en uitgaven. Weten wat u te besteden heeft en niet meer verrast worden door rekeningen. Met heldere hulp vanuit Budgetcoaching voorkomt u ook dat u financiële problemen krijgt. U krijgt financieel inzicht en u leert te besparen en de juiste budgetkeuzes te maken. Daarbij krijgt u een overzichtelijke thuisadministratie.

Met Budgetcoaching weet u waar u aan toe bent. U bespaart ook, en dat geeft u nieuwe mogelijkheden. Voor een aanschaf die u al lang wilde doen, maar wat eerder niet lukte. Meer voor minder.

Hoe het werkt
In een gesprek nemen we door wat uw financiële situatie is. Ook uw dromen en wensen die u hierover heeft. Ik maak met u eerst een financieel overzicht van de huidige inkomsten en uitgaven. We zoeken een oplossing voor eventuele knelpunten. Daarnaast kijken we samen welke uitgaven voordeliger kunnen. Om uw wensen werkelijkheid te maken, maken we een financiële planning met haalbare doelen. Als u er behoefte aan heeft kunnen we contact blijven houden zodat het u lukt om deze doelen te behalen.

Resultaat is dat u een overzichtelijke thuisadministratie heeft en u bespaart op uitgaven waar u dit wilt. En naar wens spaart u voor een grotere aanschaf.

Ik stem graag in een persoonlijk gesprek de mogelijkheden met u af. Neem gerust vrijblijvend contact op.

Tarieven
Informeer naar de tarieven.

Dit levert u geld op:

  • Geen renteboetes meer
  • Besparen: overstappen naar voordeliger aanbieders
  • Geen onverwachte rekeningen meer
  • Extra geld lenen niet meer nodig

Die langgekoesterde aanschaf kunnen doen.
Meer voor minder.


Budgetcoaching. Rust en controle over uw geld.